ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Η νέα Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης προχωράει στην διοργάνωση σειράς τοπικών συνελεύσεων στις γειτονιές της πόλης.
Ο Δήμαρχος θα ενημερώσει τους πολίτες για τα πρώτα βήματα της θητείας του, για την εξέλιξη της αντιμετώπισης της καθημερινότητας στην πόλη και θα ακούσει με προσοχή τα προβλήματα, τα αιτήματα, τις προτάσεις και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Προσκαλούνται οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς τους, οι επαγγελματίες, οι σύλλογοι και κάθε ενδιαφερόμενος, με την παρουσία και την γνώμη τους, να συμβάλλουν στο παρόν και το μέλλον της κάθε γειτονιάς και της πόλης μας.

• Η 1η Συνέλευση Γειτονιάς για την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου θα γίνει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου, στην οδό Μυκόνου 34.

• Η 2η Συνέλευση Γειτονιάς για την ευρύτερη περιοχή «Χαλικάκι», θα γίνει την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου (7/21) στην οδό Γράμμου.

• Θα ακολουθήσουν συνελεύσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Ήδη έχουν γίνει δεκάδες συναντήσεις Δημάρχου, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών με δημότες και φορείς της πόλης και είναι τώρα η στιγμή, που τον λόγο πρέπει να πάρουν οι δημότες της Ηλιούπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.