ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης προχωρά στην βελτίωση των αναγκαίων υποδομών, για την μετάβαση στην ολοκληρωμένη Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Ολοκληρώνει αυτήν την περίοδο σημαντική αναβάθμιση της υπηρεσίας “Free WiFi”, αυξάνοντας την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, στα υπάρχοντα σημεία ελεύθερης πρόσβασης στην πόλη, από 24 Mbps σε 50, 100 ή και 200 Mbps, ανάλογα με την κατά τόπους δυνατότητα του συμβεβλημένου παρόχου διαδικτύου.

Η ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ελεύθερη και χρονικά απεριόριστη, μέσω laptop, smartphone ή tablet και γίνεται μέσα από μια απλή σελίδα υποδοχής, εύχρηστη ακόμη και από άτομα με μικρή εξοικείωση στις νέες τεχνολογίες. Φυσικά η ταχύτητα και η ποιότητα σύνδεσης στο δίκτυο μεγιστοποιούνται, όσο πλησιέστερα βρίσκεται ο χρήστης στα σημεία εξυπηρέτησης και είναι ικανοποιητική έως και 300 μέτρα περιμετρικά, εφόσον δεν υπάρχουν ιδιαίτερα φυσικά εμπόδια, κτίρια, τοίχοι, πυκνή βλάστηση κλπ.

Τα έως τώρα 11 σημεία ελεύθερης πρόσβασης βρίσκονται στο Δημαρχείο, στα Πολυκλαδικά, στο Κολυμβητήριο, στην Κεντρική Πλατεία, στο Άλσος Κιντή, στο Κοιμητήριο, στο Στάδιο Ποδοσφαίρου, στο Γήπεδο Mπάσκετ στην Πανταζή, στο Χαλικάκι, στην Πλατεία Ανεξαρτησίας και στην πλατεία Φλέμιγκ.

Έχουν ήδη δρομολογηθεί 10 νέα σημεία ελεύθερης πρόσβασης WiFi, που θα εγκατασταθούν μέσα στο 2020, ώστε χωροταξικά να καλυφθεί πλήρως ο Δήμος Ηλιούπολης.

Η αναβάθμιση των υποδομών πληροφορικής και επικοινωνιών του Δήμου στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή αποτελεί σταθερό στόχο της Διοίκησης και για τον λόγο αυτό συστηματικά στηρίζει την ανάπτυξη εφαρμογών για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του πολίτη και του επισκέπτη.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.