ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Διακηρυγμένη απόφαση της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης είναι η διαχείριση των υποθέσεων της πόλης με σοβαρότητα, με νομιμότητα και διαφάνεια.

Ταυτόχρονα η απαραίτητη συνεργασία με τους κρατικούς θεσμούς, τις επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μας υποχρεώνει να ακούμε τις απόψεις τους και να εκφραζόμαστε πάντα θεσμικά σε ότι καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Εμείς επιλέγουμε την κατάλληλη στιγμή της έκφρασης των θέσεών μας, με γνώμονα την επίτευξη των μέγιστων θετικών αποτελεσμάτων και όχι άκαιρα ή για αποκόμιση πολιτικού οφέλους.

Με την πρόσφατη τοποθέτησή μου για το θέμα του νέου Δημοτικού Κοιμητηρίου, δημόσια διατύπωσα τις θέσεις μας για το ΚΥΤ και την χωροθέτηση Κοιμητηρίου, που ήταν καθαρά και ξάστερα οι παρακάτω:

  • ΝΑΙ στην ολοκληρωτική απομάκρυνση του υπάρχοντος ΚΥΤ 150 KV
  • ΟΧΙ στην δημιουργία νέου επαυξημένου ΚΥΤ 400 KV
  • ΝΑΙ στην δημιουργία νέου Κοιμητηρίου στον υπάρχοντα χώρο.

Αυτή ήταν και η δημόσια και κατάλληλη απάντηση στις προτάσεις του ΑΔΜΗΕ για κατασκευή νέου ΚΥΤ των 400 KV.

Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα την επιστολή του ΑΔΜΗΕ, που μας βρίσκει πλήρως αντίθετους, τερματίζοντας τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που διακινούν όψιμοι «υπερασπιστές» του πρασίνου, του Υμηττού και του Δημοσίου συμφέροντος, λασπολογώντας εναντίον μου με επιλήψιμες απόψεις και επιστολές.

H επιστολή του ΑΔΜΗΕ

H επιστολή του ΑΔΜΗΕ

Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και διακριτικότητα τις εμπιστευτικές συζητήσεις, που είχαμε έως τώρα με τους γείτονες Δημάρχους και δεν σκοπεύουμε προς ώρας, να αλλάξουμε τακτική.

Κάποιοι στην πράξη έδειξαν και ασέβεια και αγένεια στη διακριτικότητά μας, διαρρέοντας όχι τις δικές τους επιστολές αλλά των άλλων.

Τα διαδημοτικά προβλήματα απαιτούν διαδημοτικές ειλικρινείς σχέσεις και πράξεις και εμείς σταθερά θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.