ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης τιμήθηκε με το ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στα φετινά «Best City Awards 2020», που επιβραβεύουν υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Περιφέρειας Αττικής την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις.

Το αργυρό βραβείο έλαβε ο Δήμος Ηλιούπολης στην κατηγορία «1.2.7 Κινητικότητα & Μεταφορές, Αναδυόμενες τεχνολογίες που βελτιώνουν την κυκλοφορία οχημάτων, μεταφορών, αλλά και τη μετακίνηση των πεζών», με το «ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης Υποδομών ΑμεΑ».

Με τις βραβεύσεις αναδείχτηκαν οι κορυφαίες πρακτικές και λύσεις του 2020, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης με το βραβείο

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης δήλωσε ότι: «Ο Δήμος μας βραβεύτηκε με το αργυρό βραβείο για το καινοτόμο σύστημα που εγκαταστήσαμε και με 60 ειδικούς αισθητήρες τοποθετημένους στο εμπορικό κέντρο της πόλης, ανιχνεύεται η παρουσία σταθμευμένου αυτοκινήτου μπροστά σε ράμπες ΑΜΕΑ και αυτόματα ενημερώνεται η Δημοτική Αστυνομία, για τον άμεσο έλεγχο της παράνομης στάθμευσης.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με στόχο μια Ηλιούπολη, καλύτερα προσβάσιμη σε όλους».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.