ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Προσπαθούμε σταθερά να βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες της κοινωνίας και μετά την παρατεταμένη οικονομική και υγειονομική κρίση, δημιουργούμε τον νέο θεσμό της «Κάρτας του Δημότη», που ωφελεί τους Δημότες και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν:

Έκπτωση στο κόστος συμμετοχής τους σε επιμορφωτικά, αθλητικά προγράμματα και προνομιακές τιμές σε παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης.

Έκπτωση σε καταστήματα εστίασης, εμπορίας και υπηρεσιών και γενικά στις επιχειρήσεις, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της «Κάρτας Δημότη» και θα διαθέτουν το ειδικό σήμα.

Η κάρτα ισχύει επ’ αόριστον, είναι δωρεάν, εκδίδεται άμεσα, χωρίς κόστος και περιττά δικαιολογητικά και όλοι οι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του Δήμου Ηλιούπολης έχουν δικαίωμα απόκτησής της.

Εάν είστε δημότης Ηλιούπολης, για να αποκτήσετε την κάρτα, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση:

Εάν έχετε επιχείρηση στην Ηλιούπολη και επιθυμείτε να εγγραφείτε στην λίστα των συμβεβλημένων με την κάρτα του Δημότη, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα:

Η λίστα των συμβεβλημένων καταστημάτων και επιχειρήσεων και των κατά καιρούς ισχυουσών προσφορών τους, θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα ανανεώνεται.

Ο νέος θεσμός της «Κάρτας του Δημότη» έχει σκοπό να ενισχύσει τις σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ Δημοτών και Δήμου, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας, και αποτελεί άλλο ένα καινοτόμο βήμα, για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της κοινωνίας.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.