ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης παρευρέθηκε και χαιρέτησε στην ημερίδα που διοργάνωσε πρόσφατα στο θέατρο του Δημαρχείου το «CMP Sports School», το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ στη χώρα μας, που έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με το «CMP Sports School», παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν φοίτησης στην προπονητική (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, personal training) μέσω πλήρους διετούς υποτροφίας, σε 5 παιδιά οικογενειών της πόλης μας, καθώς και σε ακόμη 5 παιδιά τη δυνατότητα να φοιτήσουν με έκπτωση διδάκτρων 50%.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μας για τις 5 πλήρεις υποτροφίες, αλλά και για τις 5 υποτροφίες με έκπτωση 50%, θα πρέπει να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας, στα τηλέφωνα 210 9970009 και 210 9970010 και η επιλογή των παιδιών θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια.

Ο Δήμος μας εξασφάλισε επίσης για όλους τους Δημότες Ηλιούπολης, που θέλουν να φοιτήσουν «CMP Sports School» στους παραπάνω τομείς προπονητικής έκπτωση 35%, στο σύνολο των διδάκτρων φοίτησης τους.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες μας που θέλουν να φοιτήσουν με την προσφορά έκπτωσης 35%, μπορούν να επικοινωνούν απ’ ευθείας με το «CMP Sports School».

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης χαιρέτησε την δημιουργία του νέου Ι.Ε.Κ. στην Ηλιούπολη, τονίζοντας ότι «η παρουσία στο πάνελ και στην εκπαιδευτική διαδικασία σπουδαίων αθλητών, που έχουν τιμήσει την εθνική ομάδα και τη χώρα μας, αποτελεί εγγύηση για την καλή πορεία του εκπαιδευτικού εγχειρήματος και ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στην νέα προσπάθεια.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.