ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, επιχειρηματίες της Ηλιούπολης
Σας προσκαλώ να δηλώσετε συμμετοχή στον θεσμό της Κάρτας του Δημότη που υποστηρίζει την τοπική οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους Δημότες.

Ήδη χιλιάδες Δημότες Ηλιούπολης έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και έχουν παραλάβει την κάρτα τους.

Η Κάρτα του Δημότη δημιουργήθηκε με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και την στήριξη των δημοτών - καταναλωτών μέσω των εκπτώσεων και των ειδικών προσφορών, που θα επωφελούνται από τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Μπορείτε να συμβληθείτε με την Κάρτα του Δημότη εντελώς δωρεάν, εύκολα και αυτόματα, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, συμπληρώνοντας απλά την ηλεκτρονική φόρμα (πατήστε εδώ).

Αποκτήστε την δυνατότητα να σας γνωρίσουν περισσότεροι συμπολίτες, με την δωρεάν προβολή σας στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας και επίσης τοποθετείστε σε εμφανές σημείο της επιχείρησής σας το διακριτικό αυτοκόλλητο που θα παραλάβετε.

Με σταθερό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε καινοτόμα μέτρα, που βοηθούν την κοινωνία.

Όλοι μαζί για την τοπική οικονομία.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.