ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Δεκάδες δημότες μας προμηθεύτηκαν αντιπαγετικό αλάτι προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον παγετό που μπορεί να έχουμε από τις χιονοπτώσεις που αναμένουμε και στην πόλη μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ.

Από τα 4 σημεία της πόλης μας, διανεμήθηκαν 7 τόνοι αλατιού.

Χαρακτηριστικό της αυξημένης ζήτησης είναι πως τα συνεργεία του Δήμου μας, χρειάστηκε να μεταφέρουν δύο και τρεις φορές αλάτι στα προκαθορισμένα σημεία.

Επειδή παρατηρήθηκε το φαινόμενο κάποιοι συμπολίτες μας να προμηθεύονται μεγάλες ποσότητες, επισημαίνουμε πως η χρήση του αλατιού πρέπει να γίνεται με σύνεση και εκεί που πραγματικά είναι απαραίτητο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν ακόμα περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο σημαντικότερος όμως λόγος που κάνουμε αυτή τη σύσταση, είναι πως η αλόγιστη χρήση του, καταστρέφει τα δέντρα και τα φυτά της πόλης ενώ επιφέρει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις και στους υδάτινους αποδέκτες.

Η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να είναι πάντοτε η πρώτη μας σκέψη.

Κώστας Γ. Σεφτελής
Αντιδήμαρχος & Αν. Συντονιστής Σ.Τ.Ο.
Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.