ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Μετά την επιτυχία της περσινής διανομής 2.500 οικιακών κάδων ανακύκλωσης και την συνεχιζόμενη ζήτηση από συμπολίτες μας, επαναλαμβάνουμε και φέτος την δράση με νέα διανομή ακόμη 2.000 κάδων.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησης 500 κάδων στα σχολεία της πόλης και θα ακολουθήσει η διανομή άλλων 1.500 στους δημότες, με τήρηση σειράς προτεραιότητας και παράδοση κατ’ οίκον.

Προσκαλούμε τους δημότες Ηλιούπολης, που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής.

Ενθαρρύνουμε την αλλαγή συνηθειών και διανέμουμε δωρεάν, καινοτόμους συναρμολογούμενους οικιακούς κάδους ανακύκλωσης από ελαφρύ υλικό, με τελικό στόχο να τοποθετηθεί σταδιακά ένας κάδος σε κάθε ηλιουπολίτικο σπίτι.

Φέρνουμε την ανακύκλωση στο σπίτι, στην οικογένεια και στο σχολείο, εκεί που θεμελιώνονται οι κοινωνικές αξίες, ώστε από εκεί να ξεκινήσει η αλλαγή στις καθημερινές συνήθειες και πρακτικές.

Σκοπός μας η αύξηση της ανακύκλωσης, για λιγότερα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ, για μείωση του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων, για ακόμη μεγαλύτερη μείωση των Δημοτικών Τελών, με τελικό θετικό επακόλουθο την οικονομική ελάφρυνση του Δημότη.

Όλοι Μαζί, αλλάζουμε συνήθειες και προστατεύουμε το περιβάλλον.

Γιάννης Αντζινάς
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,
Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.