ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Επανεκκίνησαν οι εργασίες στον Βρεφονηπιακό Σταθμό, που βρίσκεται στη γωνία Λεωφόρου Ειρήνης και Αριστογείτονος, στο σημαντικό αυτό έργο για την πόλη μας, που ήταν μπλοκαρισμένο από το 2019.

Χάρη στις μεθοδικές και επίμονες παρεμβάσεις των στελεχών του Δήμου Ηλιούπολης, ξεπεράστηκαν γραφειοκρατικές δυσκολίες, έγινε αναθεώρηση της αρχικής οικοδομικής άδειας, με νέα τεχνική μελέτη, που υπερκαλύπτει τις σύγχρονες προϋποθέσεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου.

Πρόσφατα επισκεφτήκαμε το έργο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης Κώστα Σεφτελή και τον Επιστημονικό μου Σύμβουλο Τάσο Παναγιώταρη και ενημερωθήκαμε από τον ανάδοχο του έργου για την πρόοδο των εργασιών.

Οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και αισιοδοξούμε ότι μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, ακόμη 50 βρέφη και 30 νήπια, θα εξυπηρετούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες της πόλης.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.