ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Με την υπ΄ αριθμ. 166/2021 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η ονοματοδοσία του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης σε «Γιάννης Κωστάκης» προς τιμήν του Παραολυμπιονίκη μας.

Λίγα λόγια για το Γιάννη….

Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα και ξεκίνησε να ασχολείται με τον πρωταθλητισμό το 1996. Οι σημαντικότερες στιγμές στην αθλητική του καριέρα είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. ελεύθερο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του ΑΘΗΝΑ 2004, η κατάρριψη 11 Παγκοσμίων και 5 Πανευρωπαϊκών ρεκόρ και η δύο φορές βράβευση του  ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για τις χρονιές 2013 και 2014 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ).

Ο Γιάννης όμως δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής αλλά και ένας ενεργός πολίτης με μεγάλο κοινωνικό έργο που πάντα πρωτοστατεί και συμμετέχει σε δράσεις με σκοπό την ενημέρωση, την πρόληψη και τον εθελοντισμό. Εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, διατελεί Πρόεδρος στο Σύλλογο Εθελοντών «Προασπίζω», συμμετέχει σε δράσεις της Γενικής Γραμματίας Αθλητισμού και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και σε δράσεις ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια.

Σας καλούμε λοιπόν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση ώστε όλοι μαζί να τιμήσουμε τον σπουδαίο αυτό Παραολυμπιονίκη και Άνθρωπο.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. στο Α΄ Κλειστό Γυμναστηρίο Ηλιούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώς Κων/λου).

Στιν ίδιο χώρο από τις 9.30 το πρωί θα γίνει και η 21η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοτών «Προασπίζω» για ΑμεΑ και παιδιά.

ονοματοδοσία του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης σε «Γιάννης Κωστάκης»

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.