ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Κειμενο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1975 στον Βύρωνα και από το 1987 είμαι κάτοικος και δημότης Ηλιούπολης.

Ολοκληρώνοντας στην Αγγλία, τις πανεπιστημιακές μου σπουδές, στα Οικονομικά και μεταπτυχιακό στο Marketing, επέστρεψα στην Ελλάδα όπου και εργάστηκα σε διάφορες μεγάλες Ελληνικές, αλλά και πολυεθνικές εταιρείες, σε θέσεις
επικοινωνιακής και εμπορικής ανάπτυξης.

Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, είχα την τύχη να ταξιδέψω και να εργαστώ και εκτός Ελλάδος. Συγκεκριμένα από το 2010 και μέχρι τα τέλη του 2012 ζούσα και εργαζόμουν στην Φρανκφούρτη Γερμανίας, έχοντας υπό την εποπτεία μου το Trade Marketing της Mattel πανευρωπαϊκά. Από το 2015 έως το 2018 εργαζόμουν στη Μέση Ανατολή έχοντας υπό την ευθύνη μου 19 χώρες από το Dubai μέχρι το Μαρόκο ως Sales & Commercial Director. Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα εργάστηκα ως σύμβουλος επιχειρήσεων και τα τελευταία 2 χρόνια εργάζομαι ως Επιχειρησιακός Διευθυντής στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών.

H αλληλεπίδραση μου όλα αυτά τα χρόνια με διαφορετικές κουλτούρες και δημοτικές δομές, με κάνουν να έχω υψηλές απαιτήσεις για την πόλη που ζω. Μια πόλη, που θα με θέλει Ενεργό Δημότη, μια πόλη που θα με κάνει να νιώθω Ασφάλεια και Υπερηφάνεια για την στενή και ευρύτερη γειτονιά μου. Ο Γαβριήλ Αραμπατζής και η Ομάδα της παράταξης, Η Πόλη Που Θέλω, μπορούν να κάνουν την Ηλιούπολη μια τέτοια σύγχρονη πόλη, γιατί υπάρχει ρεαλιστικό ΟΡΑΜΑ, σύγχρονο ΣΧΕΔΙΟ και πραγματικό αίσθημα ΕΥΘΥΝΗΣ.
Σας καλώ λοιπόν να:

Στηρίξετε Γαβριήλ Αραμπατζή για Δήμαρχο Ηλιούπολης
Επιλέξτε Κωνσταντίνο Ν. Μουλίνο

Εμείς Μπορούμε

Facebook: Κωνσταντίνος Μουλίνος
www.ipolipouthelo.gr

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΛΙΝΟΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.