ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Κειμενο

Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα
Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής
Γιώργο Ιωακειμίδη

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε, ζει στην Ηλιούπολη, Αττικής. Ο πατέρας ήταν από τη Φουρνή Μεραμβέλλου Κρήτης, η μητέρα από το Παγκράτι Αθήνας. 

Σύντροφος /Σύζυγος με τον Γιάννη Γουρλή, Μητέρα του Γιώργου και του Μύρωνα. Πολιτικοποίηση από φοιτήτρια. Απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (1980). Ελ. Επαγγελματίας (1981-κτηνίατρος ). Πρώτη φορά διδακτορική διατριβή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ) (2011), "Θεραπευτική Συμβολή των ζώων συντροφιάς σε με παιδιά με χρόνια νοσήματα και σε υγιή παιδιά" και έναυσμα για την εφαρμογή του Animal Assisted Therapy και στην Ελλάδα.

Ανάπτυξη συνδικαλιστικών και επιστημονικών δράσεων στο χώρο των Κτηνιάτρων. Μέλος Δ.Σ. ΠΚΣ. Μέλος και πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της ΕΚΕ., Ελληνίδα εκπρόσωπος (2005-2015) στην Ευρωπαική Ένωση Κτηνιάτρων και στην Παγκόσμια Κτηνιατρική Εταιρεία ζώων Συντροφιάς. Είχε συμμετοχή με διακρίσεις σε παγκόσμια Κτηνιατρικά συνέδρια και διοργάνωσε παράλληλα πολλά ελληνικά Κτηνιατρικά συνέδρια. Διαμόρφωσε και στήριξε προγράμματα Ζωοφιλίας σε διάφορους δήμους της χώρας ξεκινώντας από την Ηλιούπολη αλλά και υποβαθμισμένες συνοικίες της Αθήνας. Διετέλεσε (Σεπτέμβριος 2018- Ιανουάριος 2019) επιστημονική σύμβουλος στο ΥΠΑΑΤ, στην Υφυπουργό Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Μέλος της Σ.Ε. της ΟΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πολλά χρόνια και νυν Συντονίστρια της ΑΟΜ. Συμμετείχε και συμμετέχει στη Νομαρχιακή Αν. Αθήνας. Ως εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ (2022) από την περιφέρεια Αττικής  συμμετέχει στο Συντονιστικό του Αγροτικού τμήματος και ασχολείται με τα ζώα συντροφιάς. Από τον Δεκέμβριο του 2022 μέλος της Δ.Ε του παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς και Αττικής του ΓΕΩΤΕΕ, ως κτηνίατρος.

Facebook: Katerina Loukaki
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: +30 6944734083
attikoskyklos.gr

Κατερίνα Λουκάκη Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.