ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα: 12:00μ.μ.,για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, σε μία εκδήλωση τιμής για τη Γυναίκα, Εργαζόμενη, Μητέρα, στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης (Άλσος Δ.Κιντής) για όλα τα μέλη των Παραρτημάτων Αλληλεγγύης με φαγητό, χορό και ξεφάντωμα.

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:30π.μ. παραδόθηκαν πάνω από 300 παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση κατά του Παιδικού Καρκίνου με την ενεργή συμμετοχή συμπολιτών μας που επέλεξαν να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης παιχνιδιών.

Σε μία πρωτότυπη δράση προχώρησε η ομάδα Εθελοντών του Δήμου Ηλιούπολης και μέλη της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» για να προωθήσουν μία διαφορετική κουλτούρα στάθμευσης στην πόλη.

Ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, με ανάρτησή του στη προσωπική του σελίδα Facebook, απάντησε στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, ύστερα από το θέμα που δημιουργήθηκε με τον βουλευτή του Παύλο Χρηστίδη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής πίτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως.

Επίθεση εξαπέλυσε ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ κατά του Παύλου Χρηστίδη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής πίτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, επειδή ψήφισε υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε κρυφά σημεία της Πόλης μας;
Το Σάββατο 9 Μαρτίου, 17:00 – 19:00, ο Δήμος Ηλιούπολης και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Ηλιούπολης διοργανώνουν «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» με αφετηρία και τελικό προορισμό την Πλατεία Φλέμινγκ.

Δεν ακούστηκε ο Γιώργος Χατζηδάκης στην παρότρυνση του προς το νέο Δήμαρχο για την επίσπευση των διαδικασιών για την έγκριση του νέου προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η εκτέλεση του, με πολλαπλές συνέπειες στην ομαλή λειτουργία του Δήμου, της τοπικής αγοράς κ.λπ.

Tην προηγούμενη Παρασκευή 9/2 μετά από εντολή του Δημάρχου της πόλης μας, κατέβηκε για 2η φορά το πανό που είχε αναρτήσει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης και ζητούσε τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού Λαού.

Με μεγάλη επιτυχία και ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ, πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. των εργαζομένων του Σωματείου Εργαζομένων Δήμο Ηλιούπολης.  
Η συμμετοχή των εργαζόμενων στη σημερινή Γενική Συνέλευση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ τους, ήταν 319 άτομα.

Σε μικρό χρονικό διάστημα θα κληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης να εκλέξει το νέο Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης για τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης μας.

Την Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2024 οι εργαζόμενοι του Δήμου μας μετά την κινητοποίηση και την συνάντηση με την Δημοτική Αρχή επανατοποθέτησαν το πανό αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό στο κτίριο του Δημαρχείου.

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στους χρήστες της πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου η εμφανής αλλαγή του χρώματός της. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει δέκτες αρκετών μηνυμάτων από γονείς συνδημότες μας οι οποίοι αναρωτιούνται προβληματισμένοι σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών τους καθώς από την πλευρά του Δήμου δεν έχει υπάρξει ως σήμερα καμία επίσημη ενημέρωση ενώ η κατάσταση της πισίνας παραμένει ίδια.

Σήμερα 29 Φεβρουαρίου 2024, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή αναμετάδοση τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν στις 17:00 & 19:00 αντίστοιχα.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της συμμετοχής της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. , την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας.  

Για πρώτη φορά, ο Δήμος Ηλιούπολης εκπονεί Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ), το οποίο εκπονείται σύμφωνα με το νόμο 4819/2021.

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκο Ταχιάο μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Ηλιούπολης κ. Γεώργιο Ζαχιώτη για την πορεία των μεγάλων έργων που αφορούν στην Ηλιούπολη.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Έχοντας  υπόψη:

Ενημερώνουμε τους Δημότες, κατοίκους και χρήστες της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής ότι από σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, η κολυμβητική δεξαμενή θα είναι πλήρως λειτουργική και 100% ασφαλής για χρήση από το κοινό.

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Δημότες και κατοίκους της πόλης ότι ο σημαντικός Θεσμός του Ανοιχτού Πανεπιστημίου επανέρχεται στην πόλη με επίσημη έναρξη στις 5 Μαρτίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης".

Υπερήφανους μας έκανε για άλλη μία φορά ο συμπολίτης μας χρυσός παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο 11ο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στο Μάντσεστερ.

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, όπου και κόστισε τη ζωή σε 57 ψυχές, η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο 28 Φεβρουαρίου 2024.

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και οι ουκ ολίγοι φανατικοί των Windows 7 θα υποχρεωθούν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή τους, καθώς από σήμερα η Microsoft, όπως είχε ανακοινώσει προ καιρού, σταματά πλέον την τεχνική υποστήριξη αυτής της παλαιότερης -αλλά ακόμη δημοφιλούς- έκδοσης των Windows.

ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
Κειμενο

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης "Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη" που κατεβαίνουν στις Δημοτικές Εκλογές 2023 με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ευαγγέλου είναι οι παρακάτω:

Υποψήφιος Δήμαρχος:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υποψήφιοι/-ες Δημοτικοί Σύμβουλοι:

(Μέχρι τέσσερις (4) σταυρούς προτίμησης)

ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΑΒΑΝΕΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΒΑΜΒΑΚΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ
ΒΗΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΒΟΥΛΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΑΥΛΟΥ
ΓΕΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΚΑΡΑΜΕΤΣΗ ΕΛΕΝΗ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΤΙΕ
ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ
ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΩΝΥ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΙΑΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΙΩΣΗΦΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ
ΚΑΛΑΘΙΑΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΕΣΣΑ) του ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΟΒΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΚΟΝΤΟΡΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΛΕΩΝΙΔΑ
ΚΟΡΩΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΟΤΣΙΡΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΣΤΑΛΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΟΥΒΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) του ΙΩΑΝΝΗ
ΛΕΤΤΩΝΗ ΛΕΠΙΔΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΛΙΑΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΛΙΟΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΛΟΥΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΛΥΤΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΗ
ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΗ
ΜΟΣΚΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ
ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΗΛΙΑ
ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΥΖΙΘΡΑ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΙΝΑ) του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΝΤΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΗΛΙΑ
ΝΤΟΓΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ (ΜΑΤΑ) του ΖΗΣΗ
ΟΛΜΠΡΙΧ ΜΑΝΟΥΕΛΑ ΘΗΡΕΣΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΕΡΝΣΤ
ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΠΑΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ ΑΘΗΝΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΤΣΕΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΕΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΕΜΕΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΣΟΥΒΑΛΑ ΝΑΤΑΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΩΤΗ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΥΡΙΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΣΧΙΖΑ ΒΕΝΕΤΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΤΖΕΛΕΠΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΣΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΤΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.