Σας προσκαλούμε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο του Δήμου Ηλιούπολης, από τις 11:00 έως τις 2:00 το μεσημέρι, όπου θα παρευρίσκεται η υπεύθυνη για ενημέρωση και προσέλκυση του ΚΕΔΜΟΠ - "Χάρισε Ζωή", Κα Μαρία Κώστογλου, με σκοπό την ενημέρωση για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Η αφορμή μας είναι να βρεθεί ένας συμβατός δότης για την Δήμητρα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι θα προλάβουμε χρονικά να την βοηθήσουμε. Η ανάγκη μεταμόσχευσης μπορεί να είναι πιο άμεση από τη διαδικασία ανάλυσης και καταγραφής των δειγμάτων μας. Αυτό που σίγουρα όμως θα καταφέρουμε είναι να αυξήσουμε την δεξαμενή των εθελοντών για τον κάθε ασθενή που μπορεί να μας έχει ανάγκη στο μέλλον. Κι εμείς να βρεθούμε στην ευχάριστη θέση με λίγο από το αίμα μας να του χαρίσουμε τη ζωή.

Το ΚΕΔΜΟΠ (Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών) - "Χάρισε Ζωή" ενημερώνει και εγγράφει εθελοντές δότες μυελού των οστών για ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως λευχαιμία (τον πιο συνήθη καρκίνο στα παιδιά). Πολλοί από αυτούς τους ασθενείς θα έχουν ελπίδα ζωής αν βρουν συμβατό δότη για να κάνουν μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Κάντε, λοιπόν, κάτι μοναδικό σήμερα: Εγγραφείτε ως εθελοντές δότες μυελού των οστών και ίσως να σώσετε τη ζωή ενός ασθενούς με καρκίνο. Η δωρεά γίνεται μέσω αίματος και μόνο αν βρεθείτε συμβατοί με ασθενή. Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μία ζωή. Έτσι απλά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης.

Δημοτικό αναψυκτήριο Ηλιούπολης (Ύδρας Και Μνησικλέους)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.