Η δημόσια ασφάλεια αποτελεί ένα κοινό αγαθό συνυφασμένο με την κοινωνική αλληλεγγύη & την ασφάλεια των δικαιωμάτων των πολιτών. Για τον λόγο αυτό, μετά από την πρωτοβουλία του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου, ο Δημοτικός Συνδυασμός ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ διοργανώνει, την Τετάρτη  23/05/2018 και ώρα 19:00, Ημερίδα με θέμα «Εγκληματικότητα & Ασφάλεια».

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης, θα παραθέσουν την επιστημονική τους άποψη δύο εισηγητές διακεκριμένοι & έμπειροι στα θέματα εγκληματικότητας & ασφάλειας, ο διδάκτωρ Εγκληματολογίας, Άγγελος Τσιγκρής και ο Αντιστράτηγος (Ε.Α.) της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτριος Γεωργαντζής.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η συμμετοχή – μαζί & με το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας – στην σχεδίαση πολιτικών πρόληψης της εγκληματικότητας, εντασσόμενοι έτσι στην στρατηγική της πρόληψης του εγκλήματος, η οποία μειώνει την εγκληματικότητα & αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας των κατοίκων της πόλης μας.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις παρεμβάσεις τους & να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση για το φαινόμενο αυτό που αφορά σε σημαντικό βαθμό την κοινωνία της πόλης μας αλλά και ευρύτερα της χώρας μας, καθώς παρουσιάζει αύξηση κάθε χρόνο.

Γραφείο Τύπου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.