Το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Ηλιούπολης στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και των προληπτικών εξετάσεων που ανελλιπώς διενεργεί, διοργανώνει ομιλία με θέμα την σημασία της εθελοντικής προσφοράς Προγονικών Αιμοποιητικών κυττάρων για τη μεταμόσχευση του μυελού των οστών σε πάσχοντες από λευχαιμία.

Η διαδικασία απλοποιήθηκε, γίνεται χωρίς αναισθησία με απλή αιμοληψία αφού προηγηθεί έλεγχος συμβατότητας από υλικό που παίρνουμε από το στοματικό βλεννογόνο με μπαγιονέτα.

Όλα γίνονται σε συνεργασία με τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» της ογκολογικής μονάδας «ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ.»

ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, δώστε όλοι παρόν στην τεράστια ανθρωπιστική προσπάθεια μετέχοντας ως κρίκοι στην τεράστια αλυσίδα ανθρωπιάς που μέχρι τώρα αριθμεί 35 εκατ. κρίκους.

Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης την Παρασκευή 15-2-2019 στις 18:00 μ.μ. από τον συνδημότη μας καθηγητή κ. Γραφάκο.

Πληροφορίες στο τηλ. 2109968868

ΧΡ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.