Τα ζώα δεν είναι δώρα! Λέμε όχι! Όχι στα παπάκια, στα κοτοπουλάκια, στα κουνελάκια, στα σκυλάκια, στα γατάκια. Της βιτρίνας, των παράνομων πλανόδιων, των παράνομων αγγελιών, της λαικής Θέλει το παιδί, το ανήψι, το βαφτιστήρι ζωάκι?

Πάρτο και επισκεφθείτε μαζί τη φιλοζωική για να προσφέρετε λίγο χρόνο χαράς και φροντίδας στα αδέσποτα. Θες να κάνεις δώρα?

Πασχαλινό Παζάρι Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης. 13 και 14 Απριλίου
1ο Γυμνάσιο Λύκειο, Γρ. Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη Αττικής (πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου)
10 το πρωί με 8 το βράδυ.

Κάνεις δώρα βοηθώντας τα αδέσποτα να έχουν μια καλύτερη ζωή. www.zeil.gr Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο.

Δείτε τα βίντεο εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=X_vq93XgQqk

https://www.youtube.com/watch?v=jtSy4xUdanM&feature=youtu.be

Στο παζάρι μας θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές! Ακόμη και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσετε ευχάριστα ένα πρωί ή απόγευμα, με τα παιδιά σας ή τα σκυλιά σας ή -ακόμα καλύτερα- με όλους μαζί! Φέρτε τα αγαπημένα μας υιοθετημένα να δούμε πως μεγάλωσαν, πως άλλαξαν, πως τα κακομαθαίνετε μέσα στις αγκαλιές και τα φιλιά! Μεταξύ άλλων, στο παζάρι μας θα βρείτε:

-Πασχαλινά είδη & Λαμπάδες
-Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα
-Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι
-Κοσμήματα και ρούχα για εσάς
-Ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας
-Βιβλία & CD/DVD

Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για την δράση του Σωματείου καθώς και για τα ζώα που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία. Φορέστε το καλό σας χαμόγελο και ελάτε να μας βρείτε.

Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων όπως περιλαίμια/οδηγούς, κουβέρτες/στρωσίδια, παλιά σπιτάκια/καλαθάκια καθώς και τροφές, φάρμακα και είδη αποπαρασίτωσης.

Λεωφορεία 206, 212. Στάση 'Γυμνάσιο'

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πασχαλινό Παζάρι Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης 2019

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Τζόυς Ευείδη και τον Γιώργο Γιαννόπουλο για την συμμετοχή τους στα βίντεο. Χιλιάδες ευχαριστώ στον Δημήτρη Μπαρμπαγιώργη, τον Στάθη Νικολακόπουλο και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης καθώς και τον Ηλία Ηλιάδη www.elichord.gr για τα βίντεο. Επιμέλεια project, κείμενα Αγγελική Παναγιωτοπούλου.

Πασχαλινό Παζάρι Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης 2019

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΑΣ!!!
Ένα ακόμα bazaar μας πλησιάζει! Οι πάγκοι μας πολλοί... Αδειάσαμε τα ράφια και τις ντουλάπες μας, δεχτήκαμε δώρα από φίλους και πάλι όμως υπάρχουν κάποια μικρά κενά... Τα κενά αυτά περιμένουν να γεμίσουν με τα κοσμήματα που δεν φοράτε πια, τα βιβλία που έχετε διαβάσει και σκονίζονται στην βιβλιοθήκη, τα διακοσμητικά που δεν ταιριάζουν με τα καινούρια σας καλύμματα και φυσικά αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας!
Έχετε κάτι από τα παραπάνω, σε καλή κατάσταση, που δεν το χρειάζεστε πια; Αν θέλετε να συνεισφέρετε επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα στο info@zeil.gr
Ευχαριστούμε!!!

Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
www.zeil.gr / info@zeil.gr
Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.