** Αναβάλλεται η εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας, λόγω της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την ημέρα και την ώρα πραγματοποίησή της.

Τιμώντας τη γυναίκα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα, ο Δήμος Ηλιούπολης και η Γωγώ Τσακογιάννη και «Οι Ηλιουπολίτισσες» συνδιοργανώνουν εκδήλωση, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, με θέμα «Σφίξε τη γροθιά σου, όχι την καρδιά σου» στις 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης».

Υπάρχει γυναίκα που δεν έχει κακοποιηθεί έστω μια φορά στη ζωή της με κάποιο τρόπο;

Η «Λυσιστράτη» Ειρήνη Μελά, η ψυχολόγος Μαρία Δήμου, η ακτιβίστρια Βανέσα Βενέτη, η Ελένη Κρεμαστιώτη μητέρα της Ερατούς που «χάθηκε» από «χέρι» συζύγου, η Γωγώ Τσακογιάννη κι όλοι εμείς σφίγγοντας τη γροθιά μας όχι την καρδιά μας θα μιλήσουμε για τη Γυναίκα, τους Αγώνες της, το δικαίωμα να ζει τη Ζωή που ονειρεύεται και της αξίζει χωρίς ταμπού και πατριαρχικά πρότυπα. Μια Λυσιστράτη, ένας «πρίγκιπας», ένα γυάλινο γοβάκι κι όλες εμείς ΜΑΖΙ σε μια διαδραστική εκδήλωση θα ψάξουμε να βρούμε τις αιτίες με θάρρος, αυτοσαρκασμό και αλήθεια.

Σκηνοθεσία: Αγγελική Κασσόλα

Ιδέα/Οργάνωση: Γωγώ Τσακογιάννη

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.