Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης ολοκληρώνει τον κύκλο σεμιναρίων «Μάθηση και Συμπεριφορά: από τη Θεωρία στην Πράξη», που διοργανώνει η ομάδα ειδικού ενδιαφέροντος ειδικής αγωγής «Δύναμαι – Άκουσέ Με Δάσκαλε».

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το 4o σεμινάριο, με θεματική: Σχολικός Εκφοβισμός

Η εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής και θεολόγος Γεωργία Ηλίου και η εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής και μαθηματικός Μαρία Σταυρούλια με επίτιμους προσκεκλημένους ομιλητές τους εκπαιδευτικούς Νίκο Γαλάνη και Χάρη Γεωργιακάκη θα παρουσιάσουν τη θεωρία γύρω από το σχολικό εκφοβισμό καθώς και προτάσεις για διαμεσολάβηση και αντιμετώπιση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν κατόπιν προεγγραφής.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τις πιο συχνές μαθησιακές δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής.

Στο σεμινάριο θα υπάρχει και ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, από τις διερμηνείς Σοφία Ρομπόλη και Μυρτώ Γκανούρη.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 210-9940699 (εσωτ. 106)
Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, οδός Νικομάχου 18.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.