Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής «ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΥ» της Μάχης Κάσση που θα διεξαχθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης (Λεωφόρο Ειρήνης 14-16 και Αλκιβιάδου στην πλατεία Φλέμινγκ) από την Δευτέρα 22 έως την Κυριακή 28 Απριλίου 2024.

Η έκθεση της Μάχης Κάσση είναι εμπνευσμένη από διάφορα ερεθίσματα της φύσης, τον κόσμο γύρω της και τη διάθεσή της. Εκτός από τα χρώματα χρησιμοποιεί και διάφορα υλικά που βρίσκει στην φύση όπως βότσαλα, ξύλα και άλλα, προσαρμόζοντας διαφορετικές τεχνικές.

Γι' αυτό και έχει δημιουργήσει διάφορες συλλογές με ποικίλες τεχνικές, όπως την τεχνική Μαντάλα, την συλλογή με βότσαλα, ξύλα, γυαλάκια της θάλασσας, συλλογή με έργα λαδιού, συλλογή ακρυλικού αφηρημένου και ακρυλικού ανάγλυφου. Σύμφωνα με βιογραφικά της στοιχεία οι γονείς της συνδύαζαν τα δυο πελάγη της πατρίδας της, το Ιόνιο και το Αιγαίο, γι' αυτό και προκύπτει η μεγάλη της αγάπη για την θάλασσα, η οποία διακρίνεται έντονα στη θεματολογία της.

Από τις ιδιαίτερες τεχνικές της προκύπτει και το θέμα της έκθεσης της: «Οι Συλλογές μου».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30.

Καθημερινά 10:00-13:00 και 17:30-20:30

Για πληροφορίες καλέστε στο: 2109969629

Έκθεση ζωγραφικής «Οι Συλλογές μου» της Μάχης Κάσση

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.