Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Σοφοκλή Βενιζέλου & Μαρίνου Αντύπα), από την Τετάρτη 12 Ιουνίου έως την Κυριακή 16 Ιουνίου, για να θαυμάσουμε τα έργα των μικρών μας ζωγράφων.

Ας αφήσουμε τα παιδιά να μας οδηγήσουν στο μαγικό κόσμο των χρωμάτων, με τη φρεσκάδα, την αυθεντικότητα και τη ζωντάνια που χαρακτηρίζουν τα έργα τους!

Διδάσκοντες:
Αναστασία Παπαδημητρίου
Μανώλης Τσαμπουράκης

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 19:00 μ.μ.

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: 18:00 μ.μ. - 21:00 μ.μ.

Λίγα λόγια για τα Εργαστήρια Ζωγραφικής:

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Τμήματος Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Ηλιούπολης προσφέρουν, κάθε χρόνο, τη δυνατότητα σε πολίτες όλων των ηλικιών, να πειραματιστούν σε διάφορους καλλιτεχνικούς τομείς και να συμμετάσχουν ενεργά στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Κάθε χρόνο οι εγγραφές πραγματοποιούνται τον Σεπτέμβριο και λειτουργούν τα εξής τμήματα ζωγραφικής για παιδιά & εφήβους:

Ζωγραφική - Παιδικά Τμήματα  (από 5 έως 12 ετών)
Ζωγραφική - Εφηβικό Τμήμα (από 12 ετών/μαθητές Α’ Γυμνασίου)
Ελεύθερο Σχέδιο – Εφηβικό Τμήμα (από 12 ετών/μαθητές Α’ Γυμνασίου)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηλιούπολης, στο τηλ. 210-9940699.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.