Με 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην απεργία της ΓΣΕΕ αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου 2024.

Με ενέργειες του Πανελληνίου Συνδέσμου Πασχόντων από Καρδιοπάθειες και με την καθοριστική στήριξη της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣμεΑ) ενεκρίθη ήδη προ διετίας σχεδόν από την αρμόδια ειδική επιστημονική επιτροπή του Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων η ένταξη των παρακάτω σοβαρών καρδιαγγειακών παθήσεων και συμβαμάτων, συγγενών και επίκτητων, στον κατάλογο των επ' αόριστον κρινόμενων παθήσεων από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας του ΕΦΚΑ.

Τη θερινή ώρα θα υποδεχθούμε αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 όταν και θα κληθούμε να γυρίσουμε τα ρολόγια μας, μία ώρα μπροστά.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, όπου και κόστισε τη ζωή σε 57 ψυχές, η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο 28 Φεβρουαρίου 2024.

Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί, για δύο ημέρες, αύριο Τρίτη 27 και μεθαύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, καθώς το σωματείο τους (ΣΑΤΑ) κήρυξε 48ωρη απεργία.

Με απόφαση του Διευθυντή Τροχαίας Αττικής, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του νομού Αττικής.

Με αφορμή την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες σήμερα 08/01/2024, και με δεδομένη τη μεγάλη διασπορά ιώσεων στην κοινότητα, ο ΕΟΔΥ εξέδωσε λίστα οδηγιών, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος λοιμώξεων του αναπνευστικού. Υπάρχει ραγδαία αύξηση ιογενών λοιμώξεων σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για το διάστημα 25-31 Δεκεμβρίου και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας.

Από αύριο Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου, αρχίζει η εφαρμογή του χειμερινού ωραρίου για το μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος, όπως υπενθυμίζει ο ΔΕΔΔΗΕ.

Τη χειμερινή ώρα θα υποδεχθούμε αύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 όταν και θα κληθούμε να γυρίσουμε τα ρολόγια μας, μία ώρα πίσω.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.