ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Ελληνική εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - κίνηση» συνεργάζονται για μια όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη διαχείριση της νόσου.

Σ’ αυτά τα πλαίσια συνεχίζεται στο Δήμο μας η συστηματική παροχή φυσικοθεραπείας για ασθενείς με ν. Πάρκινσον.

Η ομάδα φυσικοθεραπείας θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα 9.30 - 10.30 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Κ. Καραμανλή & Ιάσονος 12).

Η ομάδα θα συντονίζεται από εθελοντή φυσικοθεραπευτή και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να είναι μέλη της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - Κοινότητα Πάρκινσον Ηλιούπολης ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλόυμε για την ενημέρωση όλων των κατοίκων του Δήμου μας, ασθενών και φροντιστών. Η επικοινωνία και η συμμετοχή στην κοινότητα είναι πηγές γνώσης και δύναμης.

Για αίτηση μέλους και διευκρινιστικές πληροφορίες επικοινωνήστε στη γραμμή βοηθείας της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-κίνηση στο τηλ. 210.2224466 αναφέροντας Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.