ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ο σύλλογος ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο ΑΤΤΙΚΗΣ συμμετέχει στην αναδάσωση στον Υμηττό, σε περιοχές που κάηκαν από την μεγάλη πυρκαγιά, η οποία σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2015. Την αναδάσωση οργανώνουν «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ), τους Δήμους Ηλιούπολης, Βύρωνα και Ελληνικού-Αργυρούπολη.

Το ραντεβού στην Ηλιούπολη είναι 10π.μ-12.30 στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία με πρόσβαση από την οδό Μαραθωνομάχων.

Οι δασολόγοι του ΣΠΑΥ, σε όσους εθελοντές το επιθυμούν, θα προσφέρουν τις γνώσεις τους για σωστό φύτεμα δένδρων.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΕΡΙ.ΠΟΛΟ.Ο ΑΤΤΙΚΗΣ μπορούν να έρθουν στο σημείο συνάντησης με δικό τους μέσο η με τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας που θα αναχωρούν από τις 10 το πρωί,  μπροστά από το δημαρχείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου.

Περιβαλλοντικός πολιτιστικός όμιλος Αττικής
Τοσίτσα 32, Ηλιούπολη, 163 46.
Τηλέφωνο: 210 522 4924 - Κινητό: 695 781 8001
site: www.peripolo.gr - E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.