ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Αγαπητοί συνδημότες,
Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται με συνέπεια το πρόγραμμα των ομιλιών και των προληπτικών Ιατρικών Εξετάσεων στα πλαίσια της συνεργασίας του ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Ηλιούπολης και του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου «Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας», με εξειδικευμένες κλινικές και απεικονιστικές εξετάσεις για τον έλεγχο των παθήσεων και ιδιαιτέρως του καρκίνου του προστάτη.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση, καθώς και η παραπομπή για γρήγορη και σωστή θεραπευτική αντιμετώπιση των πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από τις εξετάσεις.

Σας καλούμε λοιπόν στην ενημερωτική ομιλία για τον Καρκίνο του Προστάτη την Παρασκευή 24/2/2017 και ώρα 9:30-10:45 στο Α’ ΚΑΠΗ (Ιάσονος 10 και Καραμανλή) και 11:00-12:15 στο Β’ ΚΑΠΗ (Αλ. Παναγούλη 1) με ομιλητή τον Χειρούργo Ουρολόγο κ. Παναγιώτη Γεωργαντά.

Στην συνέχεια θα οργανωθεί Κλινική Εξετάση των συνδημοτών μας από ειδικούς Ουρολόγους και αν οι γιατροί κρίνουν απαραίτητο, οι εξεταζόμενοι θα παραπεμφούν για Υπερηχογράφημα Προστάτη (κάτω κοιλίας) για περαιτέρω έλεγχο.

Η εξέταση και τα ραντεβού θα οργανωθούν στην ομιλία, όπως επίσης τηλεφωνικά στο 2109968868 καθημερινά 9:30-12:30 από το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας, που στεγάζεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα 81. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 9968868 καθημερινά 9:30 έως 12:30. Απαραίτητος είναι ο ΑΜΚΑ του εξεταζόμενου.

Επισημαίνεται η αναγκαιότητα της συμμετοχής στο Προληπτικό Πρόγραμμα με δεδομένη την επιθετικότητα του Καρκίνου του προστάτη.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.