ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος κύκλος του «Σχολείου Επιχειρηματικότητας» που διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης.

Στις συναντήσεις υπήρξε δημιουργικός προβληματισμός και αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων, που αντάλλαξαν εμπειρίες και γνώσεις ενώ αρκετοί από τους συμμετέχοντες ζήτησαν και έλαβαν εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη για επιμέρους επιχειρηματικά ζητήματα που τους ενδιέφεραν. Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκαν εκπαιδευτικές σημειώσεις και Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Στα μαθήματα αναπτύχθηκαν με πρωτοβουλία των ίδιων των συμμετεχόντων οι τρόποι ανάπτυξης επιχειρηματικότητας από την Ελλάδα μέσω του εξωτερικού, αλλά και η παρουσίαση της νέας νομοθεσίας για την αδειοδότηση διαφόρων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας.

Εισηγητές (εθελοντές) ήταν ο κ. Εμμανουήλ Μαρκάκης και ο κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, Οικονομολόγοι, MSc στα χρηματοοικονομικά, Σύμβουλοι Επιχειρηματικότητας . Για τη διεξαγωγή της δράσης συνεργάστηκαν με την υπεύθυνη του Τομέα Υποστήριξης Ανέργων του Δήμου Ηλιούπολης, κ. Κατερίνα Χορταριά, Κοινωνική Λειτουργό.

Είναι μια δράση του Δήμου Ηλιούπολης με σκοπό να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και οι εν δυνάμει νέοι επιχειρηματίες, και διοργανώνεται και υποστηρίζεται με τη συνδρομή καταρτισμένων εθελοντών.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.