ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιουπόλεως μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα «Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την ενίσχυση των συσσιτίων των Ιερών Ναών του Δήμου Ηλιούπολης».

Την Τρίτη 25 Απριλίου ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, παρέδωσε στο Δήμο έγγραφο του Ναού, περί αποδοχής της επιχορηγήσεως εφόσον αυτή εγκριθεί, με περιεχόμενη και την έκφραση των ευχαριστιών της εκκλησιαστικής Κοινότητος προς τους αρμοδίους.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου ο πρόεδρος του ενοριακού Φιλοπτώχου πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Ξεσφύγγης, επικοινώνησε τηλεφωνικώς, για το εν λόγω θέμα, με τον Δήμαρχο Ηλιουπόλεως Βασίλειο Βαλασόπουλο αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαρίνο Μπασούρη.

Αυθημερόν και μετά τις παραπάνω ενέργειες, ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου απέστειλε προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επιστολή, αναφερόμενη στα της άνισης διανομής της επιχορηγήσεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ap 16-2017

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.