ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης, ως φορέας υλοποίησης της δράσης της Ε.Ε.Τ.Α.Α., «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους για την έναρξη υποβολής αιτήσεων στις δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς παιδιών 5-12 ετών, καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α., (https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2018), τη φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής», από τις 14/06/2018 έως τις 03/07/2018.

Στη συνέχεια, να αποστείλουν στο ίδιο χρονικό διάστημα, τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ταχυδρομικά στην ακόλουθη διεύθυνση Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Γραφεία Αθηνών
Μυλλερού 73-77, Τ.Κ. 10436
ΑΘΗΝΑ

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), θα αποτελέσουν ισχυρό κοινωνικό πυλώνα της πόλης μας, αφού θα εξασφαλίσουν στους μαθητές, την απασχόληση αυτών, εκτός σχολικού ωραρίου, θα αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον πλέον δημιουργικό τρόπο μέσα από την ατομική δραστηριότητα ή από οργανωμένες ομάδες δραστηριοτήτων, και θα εξυπηρετήσουν χωρίς κανένα κόστος τους γονείς του Δήμου μας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 210 9970009, ή επισκεφθείτε τη σελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. www.eetaa.gr

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.