ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Μια μοναδική γωνιά - όαση ξεκούρασης και αναψυχής δημιούργησε ο Δήμος Ηλιούπολης με την ανακαίνιση του Αναψυκτηρίου του Άλσους «Δ. Κιντής».

Με την μοναδική του θέα στον Αργοσαρωνικό και την Αθήνα, το Αναψυκτήριο εξοπλίστηκε και εφοδιάστηκε με όλες τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενεί με άνεση ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες και να αποτελεί ένα από τα καλύτερα αναψυκτήρια στην Αττικής.

Έγινε ειδική κατασκευή με κεραμίδια και συρόμενα παράθυρα στον εξωτερικό χώρο και προστέθηκαν συστήματα σκίασης έτσι ώστε χειμώνα - καλοκαίρι να μπορούν οι Ηλιουπολίτες προστατευμένοι από τα καιρικά φαινόμενα να απολαμβάνουν τον καφέ τους ή το φαγητό τους όπως επίσης άλλαξε ολοκληρωτικά η πρόσοψη του Αναψυκτηρίου με την νέα είσοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο που πέρασε εγκαινιάσαμε την ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου του Αναψυκτηρίου και το φθινόπωρο θα ξεκινήσει η συνολική ανάπλαση του Άλσους καθώς ολοκληρώνεται η φυτοτεχνική μελέτη.

Είναι ένας δημοτικός χώρος που αξιοποιείται στο έπακρο με σταθερούς βιώσιμους όρους αποδεικνύοντας ότι η χρηστή δημόσια διοίκηση επιτρέπει όχι μόνο την διατήρηση τέτοιων χώρων, αλλά και την συνεχή βελτίωσή τους.

Ανακαίνιση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Ηλιούπολης

Ανακαίνιση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.