ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Ηλιούπολης ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών στις 16/01/2019, παρατείνεται έως 31/12/2019 η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για τη δήλωση Ακίνητων στα οποία έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 222, παρ. 2, του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/Α/19-07-2018), προκειμένου να απαλλαγούν από τα τέλη καθαριότητας & φωτισμού και να γίνουν οι ανάλογες χρεώσεις ΤΑΠ .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στο αρμόδιο τμήμα Εσόδων και Περιουσίας – γραφείο ΤΑΠ τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Βεβαίωση διακοπής ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ

2. Υπεύθυνη δήλωση περί μη χρήσης του ακινήτου

Ποσά που έχουν καταβληθεί δεν αναζητούνται.

Για όσους έχουν ήδη καταθέσει τα παραπάνω δικαιολογητικά, δεν απαιτείται εκ νέου υποβολή.

Σημείωση:

Κάθε μεταβολή του ακινήτου, όπως διακοπή ηλεκτροδότησης, αλλαγή χρήσης, αλλαγή τμ, αλλαγή καταναλωτή κλπ. πρέπει να δηλώνεται στο Δήμο στο γραφείο ΤΑΠ εντός δύο μηνών από την μεταβολή του ακινήτου για την αποφυγή στο μέλλον αναδρομικών χρεώσεων, ταλαιπωρίας συγκέντρωσης απαιτούμενων δικαιολογητικών παρελθόντων ετών και χρονικής καθυστέρησης διεκπεραίωσης των υποθέσεων.

Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας
Δήμος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.