ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Συναντήσεις με τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων «Η Πόλη που θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζή και «Συνεργοί με την Ηλιούπολη» Αποστόλη Στασινόπουλο, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θανάση Μπίρλη, την αντιπρόεδρο Πόλυ Βλάχου και τον γενικό γραμματέα Θανάση Ζαζά.

Τόσο στη συνάντηση με τον κ. Αραμπατζή, όσο και στη συνάντηση με τον κ. Στασινόπουλο, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ηλιούπολη, όπως η ανάπτυξη της αγοράς, οι πεζοδρομήσεις, οι δράσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της Λεωφόρου Κατεχάκη.

Από τους εκπροσώπους του συλλόγου τέθηκαν δύο θέματα, με πρώτο αυτό των διαφόρων δράσεων οι οποίες γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου και πλήττουν τις επιχειρήσεις της πόλης και το θέμα της εξεύρεσης χώρου για την έδρα του Εμπορικού Συλλόγου.

Από την πλευρά του ο κ. Στασινόπουλος, ο οποίος είναι και αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη, ζήτησε τη συμβολή του Εμπορικού Συλλόγου στην αντιμετώπιση του φαινομένου του παράνομου παρκαρίσματος αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις Α.Μ.Ε.Α.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων για την δημιουργία θεματικών εκδηλώσεων αλλά και για τη γενικότερη διαρκή συνεργασία μεταξύ του συλλόγου και των δύο παρατάξεων.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.