ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Σήμερα εντοπίστηκαν 2 οικογενειακά σχετιζόμενα θετικά κρούσματα στο 7ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης και στην Γ’ τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Αμέσως ακολουθήθηκαν σε συνεργασία του Δήμου Ηλιούπολης, της Διεύθυνσης των Σχολείων και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, οι προβλεπόμενες διαδικασίες του σχετικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.

Με απόφαση της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης διακόπηκε η λειτουργία των τμημάτων που φοιτούν τα παιδιά, ενημερώθηκαν από την Διεύθυνση των Σχολείων οι οικογένειες των συμμαθητών τους και όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί τους θα παραμείνουν στα σπίτια τους.

Έγινε η διαδικασία αναγνώρισης και καταγραφής των στενών επαφών των παιδιών, στον σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο καθώς και στις εξωσχολικές του δραστηριότητες, αθλητικές, κλπ.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους των δύο σχολείων.

Σε διαρκή συνεργασία με τους συνυπεύθυνους φορείς, ο Δήμος Ηλιούπολης θα πάρει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και θα ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την πόλη.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.