ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Πριν λίγο ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης ενημέρωσε ότι εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο 20ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης και αμέσως ακολουθήθηκαν, σε συνεργασία του Δήμου Ηλιούπολης, της Διεύθυνσης του Σχολείου και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, οι προβλεπόμενες διαδικασίες του σχετικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει:

Απόψε εντοπίστηκε θετικό κρούσμα στην Β’ τάξη του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και άμεσα ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ:

- Άμεσα θα γίνει απολύμανση του σχολείου, αύριο Κυριακή 25/10/2020.

- Ξεκίνησε η ενημέρωση των οικογενειών από την διεύθυνση του  σχολείου.

- Δεν θα λειτουργήσει η τάξη από Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 και όλα τα παιδιά και ο εκπαιδευτικός τους θα παραμείνουν στα σπίτια τους.

- Πραγματοποιείται διαδικασία αναγνώρισης και καταγραφής των στενών επαφών του παιδιού στον σχολικό, εξωσχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο.

Σε διαρκή συνεργασία με τους συνυπεύθυνους φορείς, ο Δήμος Ηλιούπολης θα πάρει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την πόλη.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.