ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Επιτακτική ήταν η προσπάθεια πρόβλεψης της δεδομένης ανάγκης αντιμετώπισης δυσοίωνων καταστάσεων για την εκπαίδευση των μαθητών από απόσταση και ολοκληρώσαμε στο σχολείο μας τον παρακάτω στόχο:

Την ανάπτυξη ενός εσωτερικού intranet/extranet, δηλαδή η δημιουργία ενός εσωτερικού δικτύου διαμοιρασμού πληροφοριών στο σχολείο.

  • Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με Ανακατασκευασμένους σταθερούς Υπολογιστές  με ΗΧΕΙΑ ώστε να μπορούν καλύψουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθημάτων και εκπαιδευτικών.
  • Σήμερα το σχολείο μας έχει ΟΛΕΣ τις ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ και αίθουσας εκπαιδευτικών συνδεδεμένες σε ΑΣΦΑΛΕΣ καλωδιακό Τοπικό Δίκτυο (LAN) και παροχή ίντερνετ ΠΑΝΤΟΥ.

Δημιουργήθηκε από τον καθηγητή Πληροφορικής ένα εσωτερικό intranet, το οποίο είναι ένα εσωτερικό δίκτυο διαμοιρασμού πληροφοριών και δεδομένων στο σχολείο που ξεχωρίζει ως προς την πρωτοπορία του. Ένας κεντρικός υπολογιστής που ονομάζεται ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ περιέχει αποθηκευμένο το υλικό από κάθε καθηγητή ανά μάθημα και ειδικότητα και το υλικό εκδηλώσεων, εορτών και εργασιών, ώστε να υπάρχει πρόσβαση χρήσης σε οποιαδήποτε αίθουσα.

  • Το intranet λειτουργεί με την εφαρμογή ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ από τον Ιούνιο 2020.

http://7gym-ilioup.att.sch.gr/index.files/Page392.htm

Ο ΔΝΤΗΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.