ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Παρουσία του Δημάρχου Ηλιούπολης, Γιώργου Χατζηδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γ. Δημόπουλου και των Αντιδημάρχων, Γιάννη Πούλου και Κώστα Σεφτελή, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διανομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) σε χώρο του Πολυκλαδικού Λυκείου Ηλιούπολης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει ως εταίρος στην «Σύμπραξη 40», που διοργανώνει την δράση στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Σε κατάλληλο χώρο του Πολυκλαδικού που διέθεσε ο Δήμος δίπλα στο 5ο Λύκειο Ηλιούπολης, με ιδιαίτερη τάξη χάρη στην πολύ καλή διοργάνωση και την συμβολή των εργαζομένων της Κοινωνικής Υπηρεσίας και εθελοντών, παραδόθηκαν 30 κιλά ανά ωφελούμενο, στους 404 - από τους 518 συνολικά - δικαιούχους του προγράμματος, που προσήλθαν.

Τα τρόφιμα που παρέμειναν αδιάθετα παραδόθηκαν στις ενορίες Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Παρασκευής της πόλης μας, προς ενίσχυση των συσσιτίων που οργανώνουν.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.