ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Την Παρασκευή 5/2/2021, εργαζόμενος στον Δήμο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μοριακή εξέταση ανίχνευσης SARS-CoV-2 και άμεσα ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες:

Ιχνηλάτηση των πρόσφατων στενών επαφών του στην εργασία και στο κοινωνικό περιβάλλον του και ενημέρωσή τους για την τήρηση των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ.

• Θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του 2ου ορόφου του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Πρόκειται για νεοπροσληφθέντα με 4μηνη σύμβαση, ο οποίος παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα (βήχα) και μετά από την σύσταση του γιατρού έκανε μοριακή εξέταση.

Εξαιτίας της ολιγόωρης παρουσίας του για εκπαίδευση σε γραφεία του 2ου ορόφου και του Γραφείου Δημάρχου, όσοι υπάλληλοι είχαν συνεργασία μαζί του θα υποβληθούν σε μοριακή εξέταση πριν επανέλθουν στην υπηρεσία.

Με συναίσθηση ευθύνης και σε διαρκή συνεργασία με τους με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ο Δήμος Ηλιούπολης λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την τοπική κοινωνία.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.