ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα, στο Γ2 τμήμα του 2ου Δημοτικού σχολείου και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες δηλαδή απολύμανση, ενημέρωση οικογενειών, ιχνηλάτηση επαφών και αναστολή λειτουργίας του Γ2 τμήματος έως και 25/5/2021.

ΔΥΟ ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Σήμερα εντοπίστηκαν από ένα θετικό κρούσμα στο ΣΤ3 τμήμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και στο Γ' τμήμα του 7ου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης.

Άμεσα ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του ΕΟΔΥ:

- Προγραμματίστηκε άμεσα για σήμερα απολύμανση.
- Έγινε ενημέρωση των οικογενειών από την διεύθυνση των σχολείων.
- Διενεργείται ιχνηλάτηση των στενών επαφών των παιδιών στον σχολικό και κοινωνικό περίγυρο.
- Αναστολή λειτουργίας έως και Τρίτη 25 Μαίου 2021, του ΣΤ3 τμήματος του 3ου Δημοτικού και 9 παιδιά από το ΣΤ1 που είχαν χθες κοινή ώρα στο μάθημα των γαλλικών και έως 26/5/2021 το Γ' τμήμα του 7ου Νηπιαγωγείου καθώς και το Β' τμήμα του, που λειτουργεί ως χώρος χαλάρωσης όλων των παιδιών

Σε διαρκή συνεργασία με τους συνυπεύθυνους φορείς, ο Δήμος Ηλιούπολης θα πάρει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και θα συνεχίσει να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την πόλη.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.