ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Την Πρόεδρο του Σωματείου Κυριών Ηλιούπολης «Η Πρόοδος» κ. Έφη Αναστασίου και το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου κ. Αγγέλα Αργύρη υποδέχθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στο γραφείο του, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα διεθνούς αλληλεγγύης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χριστίνας Σερέτη.

Ο κ. Χατζηδάκης αφού ενημερώθηκε για τις δράσεις της «Προόδου», παρέλαβε τις δωροεπιταγές που προσέφερε ο Σύλλογος, προκειμένου να προσφερθούν, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στις κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες του Δήμου Ηλιούπολης για αγορές από τα καταστήματα της πόλης.  

«Ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία, η οποία στηρίζει οικογένειες του Δήμου μας που έχουν ανάγκη. Άμεσα θα ξεκινήσει η διανομή τους στους δικαιούχους, προκειμένου να στρωθεί το γιορτινό τραπέζι των συνανθρώπων μας. Καλές γιορτές σε όλους», δήλωσε κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.