ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Μία υπέροχη Κυριακή για μικρούς και μεγάλους γεμάτη διασκέδαση και δραστηριότητες!
Περισσότερα από 700 παιδιά συμμετείχαν στο event «Δράσεις για όλους» που διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, στο Άλσος Καλαβρύτων (πίσω από την Πλατεία Κανάρια).

Τα παιδιά απόλαυσαν μια ημέρα γεμάτη με πολλά παιχνίδια, εντυπωσιακά θεάματα από ομάδα καλλιτεχνών και ψυχαγωγία όπως μπαλονοκατασκευές, σόου με τεράστιες σαπουνόφουσκες, ζογγλερικό εργαστήριο, face painting, ξυλοπόδαρους, διαδραστικό θέατρο δρόμου, μαγικό εργαστήριο, χορευτικό σόου, ζωγραφική κ.ά. και πολλές εκπλήξεις.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης δήλωσε: «Σε ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, κάτω από την επίβλεψη ειδικών, τα παιδιά πέρασαν ξέγνοιαστα για περισσότερες από 4 ώρες, δημιουργικά και διασκεδαστικά, συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες, κάθε είδους, με παιδαγωγικά παιχνίδια, εργαστήρια κατασκευών και άλλες πρωτότυπες ενασχολήσεις.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί όταν υλοποιούμε δράσεις για τα παιδιά, χαμογελάμε διπλά! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση».

«Δράσεις για όλους» από το Δήμο Ηλιούπολης στο Άλσος Καλαβρύτων

«Δράσεις για όλους» από το Δήμο Ηλιούπολης στο Άλσος Καλαβρύτων

«Δράσεις για όλους» από το Δήμο Ηλιούπολης στο Άλσος Καλαβρύτων

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.