ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο δήμο Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των εργαζομένων στις υπηρεσίες του δήμου και των ΝΠΔΔ, απέναντι στην επίθεση που κλιμακώνεται με ευθύνη της δημοτικής αρχής σε εργασιακά δικαιώματα και συνθήκες δουλειάς.

Αγωνιστικά, ενωμένα και αποφασιστικά απαντάμε στον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, το ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, τη ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ. Προασπίζουμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, διεκδικούμε ασφαλείς συνθήκες και όρους δουλειάς, λέμε όχι στις αυθαίρετες διώξεις συναδέλφων.

Η διοίκηση του δήμου, αντί να συναισθανθεί τις ευθύνες της, παραμονή της στάσης εργασίας κοινοποίησε υπηρεσιακό έγγραφο ζητώντας από τους προϊσταμένους, να δηλώσουν ποιοι συνάδελφοι θα είναι απεργοί! Με αυτό τον τρόπο νομίζει άραγε ότι θα εκφοβήσει! Στη ίδια ρότα και η διεύθυνση καθαριότητας! Προκειμένου να μην συμμετέχουν οι ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ δοκίμασε να τους εξαγοράσει με «ρεπό και χάρες».

ΟΙ συνάδελφοι ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ έχουν ΠΑΡΕΙ  ΧΑΜΠΑΡΙ! Τους ΓΥΡΙΣΑΝ μαζικά και μαχητικά την πλάτη, με την συσπείρωση τους γύρω από το σωματείο.

Όσο για την δήθεν πρόσκληση της δημοτικής αρχής προς το σωματείο σε διάλογο, μας απέδειξε και κατά την διάρκεια της κινητοποίησης μας πως τον εννοεί! ΑΠΑΞΙΩΣΕ, εργαζόμενους, το Σωματείο και τους φορείς που είχαν έρθει για συμπαράσταση ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, μιας και κανένας από τη δημοτική αρχή δεν βρέθηκε στο δημαρχείο για να δεχτεί την αντιπροσωπεία του σωματείου μας και τα αιτήματα μας.

Η μαζική συμμετοχή και παρουσία των συναδέλφων και συναδελφισσών στην κινητοποίηση είναι η ΔΥΝΑΜΗ και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ μας.
Τους λέμε πάρτε πίσω τις παράνομες και αυθαίρετες πειθαρχικές διώξεις των συναδέλφων. Ασχοληθείτε με τα μεγάλα προβλήματα των υπηρεσιών και των συναδέλφων.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους συναδέλφους σε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ για το επόμενο διάστημα ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ τους.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ & Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ
της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Το Δ.Σ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.