ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι
Παρασκευή βράδυ διάλεξαν να δημοσιεύσουν την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου νομίζοντας ότι έτσι θα μας πιάσουν στον ύπνο.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ για όλους τους συναδέλφους συμβασιούχους. Είναι ταφόπλακα στο δικαίωμα στη ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Η απόφαση αφού επικαλείται το σύνολο των αντεργατικών διατάξεων κάθε είδους, που όλες οι κυβερνήσεις και τα κόμματα του κεφαλαίου ψήφισαν: σύνταγμα, οδηγίες της ΕΕ, νόμους, μνημόνια προεδρικά διατάγματα, κώδικα κατάστασης δημοτικών και κοινοτικών υπαλλήλων, καταλήνει ότι είναι ανεπίτρεπτη (!) η συνένιση της απασχόλησης των εργαζομένων βάση των άκυρων συμβάσεων (I), κατά παράβαση του συντάγματος. όπως και επίσης η καταβολή των αποδοχών τους στο μέλλον (!), αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και για διεκδίκηση και των δεδουλευμένων λόγω αυτοδίκαιης ακυρότητας (!) των συμβάσεων.

Από κοινού συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και Ελεγκτικό Συνέδριο κρίνουν το δικαίωμα στη δουλειά αντισυνταγματικό. Αυτό είναι το σύστημα που υπηρετούν πιστά: απαγορεύει οι εργαζόμενοι να δουλεύουν πάνω από 8 μήνες.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι μας έπιασαν στον ύπνο. Με τον αγώνα μας θα τους χαλάσουμε και τους σχεδιασμούς τους και τη πολιτική τους. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του δήμου μας με βάση την απόφαση του Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ:

1.   ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/6. Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19/6 στις 5.30 π.μ. στο γκαράζ.
Ενημέρωση για τους εργαζόμενους των υπολοίπων χώρων εργασίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 8.30 π.μ. στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
2.   Την ΤΡΙΤΗ 20/6 καθώς και τη ΤΕΤΑΡΤΗ 21/6 συνενίζουυε τη ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο γκαράζ.
3.   Τη ΠΕΜΠΤΗ 22/6 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Καλούμε όλη την εργατική τάξη να συμπαρασταθεί στον αγώνα μας για το δικαίωμα ςττη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Το Δ.Σ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.