ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Πόση μικροψυχία μπορεί να κρύβεται μέσα σε 327 λέξεις;
Ο Δήμος Ηλιούπολης και το ελληνικό δημόσιο δικαιώθηκαν πανηγυρικά, οριστικά και αμετάκλητα με την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου στην πολυετή αντιδικία με τους κληρονόμους του Νάστου για τα ακίνητα.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Ηλιούπολης, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση 327 λέξεων,
http://www.ilioupoli.gr/news/press-releases/teliki-niki-gia-ti-dimosia-periousia-stin-ilioupoli
όπου οι μοναδικές ονομαστικές αναφορές είναι για τον αείμνηστο Δήμαρχο Δημήτρη Κιντή (πολύ σωστά) και για το σημερινό Δήμαρχο για μόλις επτάμιση χρόνια από τα 34 συνολικά που διήρκησε η δικαστική διαμάχη με τους κληρονόμους του Νάστου, κ. Βασίλη Βαλασόπουλο (και πάλι πολύ σωστά).

Απουσίαζε όμως το όνομα του επί 16 χρόνια Δημάρχου της Ηλιούπολης κ. Θεόδωρου Γεωργάκη που είχε παραστεί σε περισσότερες από 60 δίκες είτε ως Δήμαρχος είτε ως Νομικός και του πρώην Δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου.

Αλλά η «πονηριά» αυτής της ανακοίνωσης δεν σταματάει εδώ.

Θεόδωρος Γεωργάκης - Γιάννης Αναγνώστου - Νίκος Καραβέλος

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αναφορά στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης και ειδικά στον κ. Νίκο Καραβέλο, το όνομα του οποίου είναι ταυτόσημο με την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος για 34 επαναλαμβάνω συνεχόμενα χρόνια.

Ντροπή και θλίψη!!!!!

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιδήμαρχος

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.