ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Οι έννοιες που ενστερνίζεται η θρησκεία της Αγάπης, της Αλληλεγγύης και της συμφιλίωσης όλων των ανθρώπων, ο Χριστιανισμός, καταστρατηγούνται από κάποιους εκπροσώπους της Εκκλησίας.

Παράλληλα η μη πολιτικοποίηση της Εκκλησίας με την ευαγγελική ρήση "τα του Καίσαρος τω Καίσαρει και τα του Θεού τω Θεώ''... δεν υφίστανται τον τελευταίο καιρό στην πόλη μας.

Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Αγ. Μαρίνας  ξεπερνά τα όρια με αφίσα - πρόκληση στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης, με κηρύγματα εθνικιστικού και διχαστικού περιεχομένου, όσο και πολλές άλλες προκλητικές πολιτικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο, αλλά και συνεχείς μη θρησκευτικού περιεχομένου αναφορές και μάλιστα από άμβωνος.

Όλα τα παραπάνω διχάζουν το χριστεπώνυμο πλήθος των πιστών, που θα ήθελαν να εορτάζουν με ηρεμία και κατάνυξη τόσο την εορτή της Αγ. Μαρίνας με το πανηγύρι που όλη η Ηλιούπολη χαίρεται πολλά χρόνια τώρα, όσο και όλες τις άλλες τελετές της χριστιανικής λατρείας στην Εκκλησία.

Είναι πλέον η ώρα, η ηγεσία της Εκκλησίας αλλά και ο Κλήρος της Πόλης μας να πάρουν θέση, όπως επίσης να υπάρξει επίσημη αντίδραση - θέση και από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

το   Γραφείο Τύπου
ΣΥ.ΡΙΖ.Α.  Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.