ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στις 16/7/2018 ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, πανηγυρικά όπως το συνηθίζει, μας ενημέρωνε τι κέρδισε στη συνάντηση του με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την πόλη μας και συγκεκριμένα πως εξασφάλισε να υπάρχουν:

1. Αποκλειστικά ένα περιπολικό του Α.Τ. Ηλιούπολης που θα ελέγχει την πόλη όλο το 24ωρο,
2. Μια ομάδα ΔΙΑΣ που θα αποτελείται από δύο μηχανές με τέσσερις αστυνομικούς αποκλειστικά για την Ηλιούπολη.
3. Επίσης ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης για την ευρύτερη περιοχή καθώς και συνεχή παρουσία του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης σε όλη την πόλη.

Δυστυχώς η διάψευση του για ακόμα μία φορά ήταν άμεση, όχι από εμάς, αλλά από τη θλιβερή πραγματικότητα και τους ίδιους τους αστυνομικούς (κ. Στράτος Μαυροειδάκος, γ.γ. του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών, στο zougla.gr).

https://www.zougla.gr/greece/article/louketo-sto-ta-ilioupolis-logo-elipsis-prosopikou

Αξίζει να διαβάσετε το δημοσίευμα, για να δείτε τα ψεύδη του δημαρχιακού μεγάρου, αλλά και κάτι άλλο, ίσως το σημαντικότερο.

Πως παρά τις μεγαλύτερες ελλείψεις σε προσωπικό, οι αστυνομικοί κάνουν ότι είναι δυνατόν, να περιορίσουν τα αυξημένα περιστατικά της εγκληματικότητας και στην πόλη μας.

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιδήμαρχος

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.