ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Προχθές την Πέμπτη 25/10/2018, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, γίναμε μάρτυρες για ακόμα μία φορά τραγελαφικών καταστάσεων, που ένα μόνο μέρος τους, αποτυπώνεται στο σχετικό οπτικοακουστικό απόσπασμα που διανέμω.

Δυστυχώς, πρωταγωνιστές ήταν και πάλι, τα πρόσωπα που «υπηρετούν» τους δύο κορυφαίους θεσμούς στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ηλίας Πανταζόπουλος.

Η προσπάθεια ήταν εμφανής, ώστε να μην εξελιχθεί ομαλά η συζήτηση, σχετικά με τις καταγγελίες του παραιτηθέντος αντιδημάρχου κ. Χατζηδάκη, που αφορούσαν στις έκνομες συμπεριφορές συνεργατών του Δημάρχου, σχετικά με τις προμήθειες 1.500 κάδων απορριμμάτων και του μεγάλου διαγωνισμού για την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στην πόλη μας, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 €, ώστε να αποπροσανατολισθεί η συζήτηση.

Αποκορύφωμα, η υβριστική συμπεριφορά του Δημάρχου προς συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους όπως έχει καταγραφεί, δίνοντας το χειρότερο παράδειγμα στην τοπική μας κοινωνία, απαξιώνοντας ακόμα περισσότερο το θεσμό του Δημάρχου

Ο κ. Βαλασόπουλος, παρόλο που έχασε την πλειοψηφία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, πρέπει να είναι σύμβολο ενότητας και ομοψυχίας στην πόλη και ειδικά στους νέους μας μέχρι το τέλος της θητείας του.

Εκφράζοντας την προσωπική μου και μόνο άποψη, θεωρώ πως ο κ. Βαλασόπουλος κατέστη πλέον, ακατάλληλος να με εκπροσωπήσει ως αιρετό στις εκδηλώσεις στον αυριανό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Για το λόγο αυτό, σεβόμενος πρωτίστως την εθνική μας επέτειο και παράλληλα επειδή πρέπει να υπερασπιστώ και τη θέση μου ως ψηφισμένου από τους συμπολίτες μου Δημοτικού Συμβούλου, θα συμμετάσχω διακριτικά στις αυριανές εκδηλώσεις ανάμεσα σε συμπολίτες.

Από εκεί, θέλω να τον ακούσω για ακόμα μία φορά, υποκριτικά να μιλάει για δημοκρατία, για ενότητα, για αρχές και αξίες.

Γιατί τα λόγια μας, θα πρέπει να αντιστοιχούν στις πράξεις μας, ώστε να είμαστε άξιοι απόγονοι των Ηρώων του έπους του 40 και της Εθνικής Αντίστασης, που αγωνίστηκαν ενάντια στον κατακτητή και στον φασισμό.

ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO:

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιδήμαρχος

 

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.