ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Έπεσε η γερανογέφυρα στο συνεργείο του Δήμου, κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης μιας αυτοφερόμενης σκούπας.

Η γερανογέφυρα μεγάλου βάρους, κατασκευής της δεκαετίας του ΄90, βγήκε από τις στηρίξεις της και έπεσε στο έδαφος.

Ευτυχώς, πέραν των υλικών ζημιών δεν είχαμε ατύχημα με τους παρευρισκόμενους εργαζόμενους, το οποίο θα είχε τραγικά  αποτελέσματα.

Φυσικά και πρέπει να διερευνηθούν τα αίτια του εν λόγω ατυχήματος και να επανεξεταστούν όλα τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου προς αποφυγή οποιοδήποτε άλλου παρομοίου συμβάντος.

Από την αρχή αυτής της Δημοτικής περιόδου έχουμε ζητήσει κάθε μηχάνημα ή εργαλείο του Δήμου να έχει δική καρτέλα στην οποία να αναγράφονται, η ημερομηνία απόκτησης, οι απαιτούμενες συντηρήσεις και το κόστος χρήσης, έτσι ώστε να μπορούν να προβλεφθούν πιθανές βλάβες και να επισκευάζονται ή όπου κρίνεται απαραίτητο να προχωράμε στην αντικατάστασή τους.

Ελπίζουμε ότι η επόμενη Δημοτική Αρχή θα καταλάβει ότι με οργάνωση και πρόβλεψη μειώνεται η πιθανότητα παρομοίων ατυχημάτων.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.