ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αξιότιμε κ. Χατζηδάκη,
φίλε Γιώργο...

Είναι αξιοσημείωτη η ακαριαία αντίδραση της Παράταξης στην καταγγελία μου αλλά, πίστευα ότι η «καταδίκη» της συμπεριφοράς της υποψήφιάς σας, θα ήταν απερίφραστη, χωρίς την συνοδεία αστερίσκων και προσπάθεια διάχυσης ευθυνών  σε άλλους, για ζητήματα μάλιστα  άσχετα με το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο δεν αφορά μόνο σε ηθική αλλά σαφώς και σε ποινική ευθύνη.

Αντί λοιπόν να πείτε  “...Καταδικάζουμε το γεγονός, απ΄ όποιον κι αν γίνεται...”, λειτουργώντας ακριβώς με την ίδια λογική του απερχόμενου Δημάρχου, επιτίθεστε για να διευκολυνθείτε στην συνέχεια, να πετάξετε τη μπάλα στην ...εξέδρα.

Δεν θ΄αναφερθώ καθόλου στα όσα «καταγγέλλετε» για την συντρόφισσά μου κα Λουκάκη γιατί, πέρα του ότι η ίδια έχει επαρκώς τοποθετηθεί, θεωρώ πως είναι ανάξια σχολιασμού... Όποιος στο παρελθόν κι αν προσπάθησε να «ποινικοποιήσει» την επαγγελματική υπόσταση και κυρίως την Κοινωνική Προσφορά και την Αλληλεγγύη... έχασε...

Όσον αφορά τώρα τον απερχόμενο Δήμαρχο, φυσικά και λειτουργεί αντιδεοντολογικά, παράτυπα, ενδεχομένως και παράνομα, με την ευθύνη μάλιστα και την ανοχή κάποιων Διευθυντών... Αυτό όμως είναι άλλης τάξεως και σοβαρότητας πρόβλημα, σε σχέση με αυτό που κατήγγειλα.

Επιπλέον, δεν είναι η πρώτη (ούτε η τελευταία μάλλον) φορά που το κάνει τόσο χοντροκομμένα. Επειδή μάλιστα εκτός από λαλίστατος τυγχάνει να έχω και ισχυρή μνήμη, θυμάμαι σαν τώρα δα, από ποιανού Αντιδημάρχου κι από ποιανού  Προέδρου Σχολικής Επιτροπής τα τηλέφωνα στο Δημαρχείο, καλούνταν οι γονείς – Αντιπρόσωποι, να στελεχώσουν - με Εντολή Του φυσικά - το διασπαστικό Ψηφοδέλτιο στην Ένωση Γονέων της Πόλης το 2015.

Αν εσύ δεν θυμάσαι Γιώργο, υπάρχουν στην Παράταξή σου 3-4 φίλοι, να στο ...θυμίσουν.

Η Ένωση Γονέων της Ηλιούπολης, εδώ και 10 χρόνια έχει Αποδείξει, ότι λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα, το συμφέρον των παιδιών και των γονιών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Φιλικά 
Μιχάλης Τασούλας
Πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.