ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε το Σάββατο 20 Απρίλη 2019 για τις εξελίξεις στην Δημόσια Περιουσία μετά τις πρόσφατες αποφάσεις της ΕΤΑΔ, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωση Τασία Τσατσούλη έθεσε στην τοποθέτησή της, ένα ερώτημα προς την Δημοτική Αρχή: "Τι πραγματικά συμβαίνει με το δημόσιο οικόπεδο επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, πλάι στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό, που έχει περιφραχτεί και αν πραγματικά ο συγκεκριμένος ιδιώτης έχει σύμβαση με την ΕΤΑΔ".

Τις επόμενες μέρες η παράταξη του κ. Χατζηδάκη, επανέρχεται στο ζήτημα και μας αποκαλύπτει ότι ο ιδιοκτήτης του παιδικού σταθμού, είναι υποψήφια του κ. Βαλασόπουλου και σήμερα 2 Μάη, ω! του θαύματος, η ίδια η ιδιοκτήτρια και υποψήφια, μας αποκαλύπτει με ανάρτησή της ότι δεν συνδιαλέγεται με την ΕΤΑΔ, όπως  καταγγέλλεται, αλλά ότι η ίδια έχει …καταπατήσει και περιφράξει αυθαίρετα τον δημόσιο χώρο και μας προκαλεί λέγοντας ότι το έκανε για ...παιδαγωγικούς λόγους!!! 

Εμείς δεν θα σταθούμε στην κυρία υποψήφια και το θράσος της, αλλά στις ευθύνες της δημοτικής αρχής του κ. Βαλασόπουλου που καιρό τώρα, όχι μόνο γνωρίζει την εν λόγω καταπάτηση αλλά είναι η ίδια η Δημοτική Αρχή που διαμόρφωσε, με υλικά του Δήμου, το εν λόγω οικόπεδο και το παρέδωσε προς εκμετάλλευση στην κυρία που έχει σήμερα υποψήφια!!!!!!

Και είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος που παραπλανούσε από το 2017 το Δημοτικό Συμβούλιο απαντώντας σε ερώτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης ισχυριζόμενος ότι η περίφραξη είναι του ιδιώτη που έχει σύμβαση με την ΕΤΑΔ.

Εν κατακλείδι αυτό που αναδείχνεται και από το σημερινά αποκαλυπτήρια είναι ότι το πλιάτσικο με την δημόσια γη έχει πολλούς παίχτες και ένας, είτε με την δράση, είτε με την αδιαφορία της, είναι και η επικίνδυνη για την Δημόσια Γη, Δημοτική Αρχή του κ. Βαλασόπουλου αλλά και οι συμπαίκτες της …πρώην και νυν!!!

Η περιφρούρηση της όμως έχει έναν μόνο παίχτη που μπορεί να ανατρέψει όλα τα παιχνίδια, φανερά και κρυφά και αυτός είναι ο ενεργός ΛΑΟΣ.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.