ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Η παράταξη "Ηλιούπολοι μαζί ΕΝΑΚ" με την οποία ξεκινώ την αυτοδιοικητική μου πορεία δίπλα στον Γιώργο Χατζηδάκη έχει όραμα και υλοποιήσιμες προτάσεις. Όλοι μαζί σαν ομάδα σκεφτόμαστε τους τομείς που μπορούμε να προσφέρουμε στην πόλη μας. Συζητάμε καθημερινά με πολίτες της Ηλιούπολης και καταγράφουμε τις ανάγκες τους.

Ο τομέας που θα ήθελα να προσφέρω είναι αυτός της επιχειρηματικότητας λόγω και της συμμετοχής μου στη Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕΑ με καθήκοντα το ΓΕΜΗ, Νεανική Επιχειρηματικότητα και Διεθνής Σχέσεις. Προτεραιότητα μας θα αποτελέσει: η δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητα, η στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας, αλλά και η βοήθεια στους επιχειρηματίες της πόλης.

Η καθημερινότητα του πολίτη θα αποτελέσει έναν επίσης ουσιαστικό τομέα με τον οποίο θα ασχοληθούμε. Η καθαριότητα, η ανακύκλωση, ο φωτισμός με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η πάταξη της παραβατικότητας είναι ο βασικός πυλώνας του προγράμματός μας.

Χρηματοδοτήσεις μπορούμε να εξασφαλίσουμε από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που προσωπικά έχω ασχοληθεί στο ΕΒΕΑ. Όλες οι παραπάνω ενέργειες μπορούν να γίνουν χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις στους δημότες και τις επιχειρήσεις. 

Στόχος μου είναι η συναίνεση, η συνεννόηση και η αποτελεσματικότητα από την επόμενη μέρα των εκλογών για το καλό της Ηλιούπολης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Μ.Β.Α.
Μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

T. 210 9959971 - K. 6944 965465
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.- www.ilioupoloimazi.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.